Pagini

luni, 9 martie 2015

Design exterior cu gazon artificial

In domeniul designului exterior, gazonul artificial reprezinta o solutie utila si avantajoasa ca si cost. Gazonul artificial ofera un aspect estetic placut si in comparatie cu cel obisnuit, isi pastreaza aspectul indiferent de anotimp, fara a mai fi nevoit sa efectuati acele operatiuni de intretinere care necesita timp si bani, precum irigarea, nivelarea sau reinsamantarea acestuia.
De asemenea, gazonul artificial reprezinta si o alternativa ecologica, deoarece nu trebuie sa utilizati substante chimice precum insecticide sau pesticide pentru a apara gazonul de daunatorii naturali.

Indiferent de suprafata de care dispuneti, gazonul artificial va da o alta infatisare gradinii din spatele casei, facand din aceasta locul ideal in care sa va relaxati dupa o zi de munca sau sa organizati un gratar cu prietenii. Firele de gazon sintetic imita perfect cele de iarba naturala si sunt placute la atingere, prin urmare, va puteti lasa copiii sa se joace in siguranta, stiind ca nu vor avea reactii alergice. De asemenea, fiind un material sintetic, firul de iarba nu se degradeaza sub influenta soarelui puternic sau al inghetului. Un alt avantaj al acestui tip de gazon este faptul ca nu permite formarea baltilor dupa o ploaie mai serioasa, datorita sistemului de drenare a apei.

gazon artificial


Gazonul artificial decorativ are, in principal, aceleasi proprietati, indiferent de modelul de care optati. In alegerea pe care o veti face, cu siguranta va conta si bugetul, insa, noi va sfatuim sa alegeti un gazon de o calitate superioara, care nu implica diferente mari de cost. Problemele gazonului artificial sunt legate, in principal de dispersarea granulelor de cauciuc si de impuritatile aparute la nivelul firelor de iarba care le pot despica. Prin urmare, este recomandat sa indepartati orice forma de gunoi de pe suprafata acestuia si sa nu permiteti sa se formeze gheata la suprafata in timpul iernii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu