Pagini

miercuri, 11 martie 2015

Gazon natural vs gazon artificial

Gazonul natural are, in aceste zile, un rival, in ceea ce priveste amenajarile de terenuri sportive si decoratiuni exterioare. In urma proceselor tehnologice avansate, au fost create anumite structuri de gazon care sa-l inlocuiasca pe cel clasic, din nevoia de a rezista mai mult, dar sa aiba acelasi aspect ca si cel normal.


Astfel, s-a ajuns la crearea si perfectionarea unui produs ce a generat, inevitabil, o noua industrie, cea a producerii si amenajarii de gazon artificial. Firmele specializate isi intind activitatea in doua mari sectoare: terenuri de sport si amenajari exterioare.

Bazele sportive au fost redefinite si au capatat un nou contur odata cu aparitia acestor suprafete sintetice. Ele sunt mai mult decat benefice, atat pe plan sportiv cat si in plan economic, deoarece ofera siguranta sportivilor in practicarea disciplinei respective, mai mult, reduce semnificativ posibilitatea accidentarii datorita starii precare a unui teren afectat de condtiile meteo. Gazonul artificial este facut in asa fel incat sa reziste intemperiilor meteo, precum expunerea prelungita la soare, precipitatii, ninsori, pastrandu-si verdele din prima zi de amplasare. Atat pe terenurile sportive cat si pe gazonul cu destinatie decorative puteti fi siguri de faptul ca nu vor exista balti sau locuri in care va puteti improsca cu noroi, asta datorita sistemului de drenare a apei a suprafetei sintetice.

gazon sintetic


Asta ca sa nu mai vorbim despre costurile de intretinere, eliminate aproape in totalitate. Nu trebuie sa intretineti un gazon artificial cum se procedeaza de obicei cu unul normal. Astfel, activitatile si costurile legate de irigare, tundere, reinsamantare si stropire impotriva daunatorilor naturali vor fi eliminate.

In concluzie, sunteti mult mai avantajat daca veti apela la un gazon artificial in dauna unuia natural, indifferent de destinatia acestuia. Puteti fi reprezentantul unui club sportiv, dezvoltator imobiliar, patron de pensiune sau restanurant sau doar o persoana fizica ce doreste amenajarea gradinii. Apelati cu incredere la gazonul artificial - contactati Acatrans.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu