Pagini

joi, 19 martie 2015

De ce sa alegem gazonul sintetic

Daca sunteti directorul unei scoli si vreti sa imbunatatiti terenurile sportive, daca sunteti insarcinat cu administrarea sau investirea intr-o scoala de fotbal sau doriti sa va deschideti o afacere cu terenuri sportive pe care sa-l inchiriati tuturor persoanelor dornice sa faca miscare, gazonul sintetic este solutia pentru dumneavoastra.


Autoritatile duc campanii de mai multa vreme pentru a-i determina pe copii sa faca mai mult sport, explicandu-le cat de benefic este pentru sanatatea lor. In cazul in care sunteti directotrul unei scoli primare sau lice, instalarea unui teren de fotbal cu gazon artificial ii poate atrage ca un magnet pe copii atat in timpul orelor cat si in timpul lor liber. Avantajele pe care le ofera tinerilor gazonul artificial, siguranta si confortul practicarii jocului de fotbal in conditii asemanatoare cu cele ale idolilor lor ii va determina si motiva sa petreaca mai mult timp pe terenul sintetic decat in fata calculatorului.



Daca detineti o scoala de fotbal pentru micuti si doriti sa economisiti ceva bani, ganditi-va la avantajele achizitionarii cuvoarelor cu gazon artificial. Este o investitie pe termen lung ce se amortizeaza in putini ani, dar daca intretineti terenul aplicand sfaturile firmei furnizor, puteti sa va folositi de el o perioada de pana la 12 ani. Veti economisi bani pentru ca nu veti mai fi nevoit sa irigati, tundeti, reinsamantati gazonul, nu veti mai fi nevoit sa aplicati marcaje si veti putea folosi terenul si pe perioada iernii. Copiii vor avea placerea de a veni la antrenamente deoarece vor fi incantati de stabilitatea terenului, terenul nefiind deloc afectat de starea vremii le va permite micutilor sa-si dea frau liber imaginatiei si sa-si descopere calitati nebanuite.

In concluzie, gazonul sintetic pentru terenurile de fotbal este o modalitate de a-i atrage pe copii la sport, indiferend ca vorbim de un cadru institutional precum scoala sau un cadru privat, precum academia de fotbal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu