Pagini

luni, 9 martie 2015

Gazon artificial decorativ

Gazonul artificial reprezinta o solutie ideala in ceea ce priveste raportul cost-beneficii atunci cand ne gandim la amenajarile exterioare si chiar si interioare.


Gazonul decorativ poate fi aplicat atat in cadrul resedintei dvs, creand un spatiu de joaca pentru copii si animalele de companie, dar si un spatiu de relaxare pentru beneficiar, care va avea in permanenta o oaza de liniste. Gazonul artificial decorativ nu necesita nicio activitate de intretinere asociata gazonului natural, precum irigarea, nivelarea sau protejarea acestuia impotriva daunatorilor naturali.

Gazonul decorativ poate fi utilizat si pentru amenajarea unor spatii inauntrul sau inafara centrelor comerciale, oferind clientilor un loc pentru relaxare si un spatiu care va atrage ca un magnet pe cei mici.

gazon decorativ


O alta aplicabilitate a gazonului decorativ o regasim cu succes in amenajarea spatiilor din cadrul teraselor sau restaurantelor, astfel de amenajari inlocuind clasicele parchete sau alte suprafete, dand un aspect mai natural si mai prietenos repectivei locatii. Toate acestea, la costuri scazut si beneficii de neefuzat pe viitor.

Conform specialistilor imobiliari, orice investitie in amenajarea de gazon artificial aduce un plus de valoare respectivei prorpietati, deoarece acesta este considerat a fi benefic din punct de vedere  ecologic.

Prin urmare, gazonul artificial are o larga aplicabilitate in domeniul decorativ. Este rezistent la orice tip de trafic si mai cu seama, este rezistent la conditiile meteo nefavorabile. Durata medie de viata a acestuia se situeaza inmod normal intre 8 si 12 ani, insa aceasta informatie este cu titlu subiectiv, deoarece depinde foarte mult si de modul in care este folosit si curatat respectivul gazon. In ceea ce priveste sfaturile de intretinere a acestui teren, si nu costuri de intretinere, specialistii Acatrans au multe sa va spuna. Apelati cu incredere la noi pentru orice tip de amenajare cu gazon artificial, fie pentru propria resedinta sau pentru afacerea pe care o detineti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu