Pagini

duminică, 5 aprilie 2015

Consultanta si generalitati despre gazoane artificiale

Un teren de sport amenajat cu gazon artificial isi va pastra calitatea in functie de mai multi factori: calitatea gazonului, instalarea adecvata a acestuia, intensitatea folosirii, tipul si scopul suprafetei cu gazon sintetic, materialele folosite, designul suprafetei pe care si a fost amenajat si utilizarea doar in scopul pentru care a fost amenajat.


Puteti sa sporiti longevitatea terenului cu gazon artificial prin amenajarea lui intr-un spatiu inchis, de exemplu un balon tensiostatic sau o sala de sport. Specialistii nostri va vor sfatui in legatura cu cele mai bune tehnici de instalare a gazonului. Foarte importanta este calitatea manoperei; persoanele neautorizate pot gresi instalarea gazonului, fapt ce poate conduce la imperfectiuni de amenajare, fiind astfel influentata calitatea jocurilor desfasurate pe aceasta suprafata.

In cazul in care optati pentru un teren de sport cu gazon sintetic neacoperit trebuie sa luati in considerare sistemul de drenaj, acesta fiind foarte important. Pentru ca suprafata de joc sa fie perfect utilizabila este important ca apa sa fie absorbita repede si eficient, astfel eliminand si riscurile privind accidentarile provocate in cazul unor alunecari.

monatrea gazonului sintetic


In cazul in care suprafata de joc nu mai poate absorbi socurile cauzate de cazaturile sportivilor, cand traiectoria mingii in timpul jocului nu este precisa, cand apar denivelari ca urmare a folosirii excesive a granulelor sau cand firele de iarba nu mai sunt sustinute de tesatura de sprijin atunci este necesar sa schimbati gazonul artificial.

Este important sa consulatati un specialist inainte de a face o alegere cu privirea la achizitionarea sau instalarea unui gazon artificial. Doar sfaturile unui specialist va vor ajuta sa faceti alegerea potrivita, pornind de la cele mai potrivite materiale, instalare si pana la sfaturi privind intretinerea pentru prelungirea duratei de folosinta a terenului. Consultanta este necesara in orice domeniu, la fel si in cazul gazonului artificial, de aceea nu ezitati sa ne contactati pentru cele mai bune sfaturi in domeniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu