Pagini

joi, 30 aprilie 2015

Multiple variante de utilizare a gazonului artificial

Ratiunea pentru care a aparut aceasta inventie a secolului XX a fost, ca in majoritatea cazurilor, nevoia. Nevoia de a utiliza un teren de sport fara a mai avea ca bariera natura sau orice fel de alti factori externi.
Nevoia de a oferi unei incaperi sau unei gradini un cadru estetic mai apropiat de natura fara a fi nevoit sa indeplinesti intreaga gama de factori biologic care sunt necesari plantelor pentru a supravietui.

De aici si ideea articolului, de a enunta diversele posibilitati de idei in scopul carora poate fi utilizat terenul artificial pentru indeplinirea lor cu mult mai putine probleme.

Un prim domeniu  care in mod logic ne vine in minte este cel sportiv, unde este mereu necesara amenajarea unui spatiu special pentru a se putea juca la un standard, dacă nu ridicat, cel putin decent. Astfel săli de sport acoperite sau terenuri in aer liber pot fi create in conditii foarte bune cu ajutorul gazonului sintetic care poate fi aplicat rapid, atentia solicitanta aferent fiind minima. Avantajul este ca poate fi utilizat in orice fel de cadru sportiv, inlocuind complet gazonul natural. Nefiind in vreun fel conditionat de tipul sportului care ar trebui să fie jucat pe suprafata sa.

teren fotbal


Domeniul care secundeaza ca importanta pe cel sportiv tine de design si amenajari interioare sau exterioare. De aceea daca doriti sa aveti o gradina estetica, foarte bine aranjata dar nu aveti timpul necesar, gazonul artificial ofera un raspuns la acest fel de problema, ingrijirea sa necesitand un timp mult mai scurt, aspectul fiind însă identic, dacă nu mai bun.

decoratiune interioara


 În acelasi mod se poate proceda si daca se doreste oferirea in birou a unei pete de culoare ori sufrageriei. Suprafetele sintetice pot fi asezate pe orice fel de suprafata, restul decorului ramanand la atitudinea dumneavoastra sa-l alegeti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu