Pagini

joi, 17 septembrie 2015

De ce gazon artificial?

Pentru orice am dori sa schimbam, cumparam, sau modificam trebuie sa avem in mod logic, o ratiune a actiunii pe care o intreprindem. De ce sa intreprind ceva, de ce sa cumpar ceva, etc. In acest proces analizam toate argumentele pro si contra ideii pe care o avem in acel moment. La fel se poate spune ca procedam si in momentul in care hotaram sa luam un gazon artificial. De ce sa cumpar un gazon artificial, care sunt avantajele gazonului artificial in comparatie cu alte alternative reprezentate de alte produse sau idei de a amenaja un teren de sport?




Pentru ca meciul de fotbal, tenis, sau oricare alt sport l-am dori practicat pe suprafata pe care urmeaza sa o amenajam, sa fie de calitate si locul pe care se joaca trebuie sa fie la aceleasi standarde cu jocul. De asta avem nevoie de produse dintre cele mai bune. Printre ele se afla si gazonul artificial care este din ce in ce mai folosit si recomandat, FIFA si UEFA formand un set de standarde pe care acesta trebuie sa le indeplineasca pentru a putea fi aplicat pe o suprafata de joc.

Odata aceste standarde respectate nu mai e necesara nici o indoaiala cu privire la calitatea produsului. Pe langa acestea insa gazonul artificial mai are o serie de avantaje care tin de aspectul acestuia care ramane neschimbat indiferent de conditiile externe naturale, daca primeste o ingrijire adecvata. Apoi poate fi luat in discutie faptul ca isi pastreaza proprietatile indiferent de anotimpul in care este folosit, singuru lucru care trebuie avut in vedere este sa nu fie pe suprafata sa zapada sau alte reziduuri naturale precum frunze, fapt evident de altfel. Si timpul acordat ingrijirii sale este unul cu mult mai scurt cu deosebire de alte cazuri unde si efortul depus se intampla sa fie mai masiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu